IOS-re miért nem ingyenes a Pou?
Mert akinek Iphone-ja van az megteheti, hogy fizessen érte.
Androidosok meg csórók
Mert Steve Jobs azt mondta, hogy ne vehessen akárki iPhone-t, és aki megvette, annak legyen annyi pénze, hogy mindenért fizessen még pluszban.
Viccet félretéve: tényleg ilyen az Apple üzletpolitikája. Számtalan alkalmazást ismerek, ami Androidon ingyenes, iOs-en meg fizetős.
Droidon sok olyan van ami ingyenes és tele van reklámmal. iOS-en kevesebb ilyen app van. Engem spec idegesít a sok gyökér reklám.
Abban sem vagyok biztos, hogy mindkét esetben ugyanazt kapod, ahogy írták, hogy több "coins"-t vagy mit kapsz az iOS-nél.
Egyébként meg kérdezd meg a fejlesztőket, hogy miért nem ingyenes az appjuk.
"Mert akinek Iphone-ja van az megteheti, hogy fizessen érte.
Androidosok meg csórók"
Te tudod miről beszélsz egyáltalán azért mert te egy hulladék vagy akinek nincs pénze még egy 20ezer forintos androidra se azért még nem kell itt lecsórozni másokat, nekem pl samsung galaxy s3-am van amit májusban vettem 200.000Ft-ért és simán tudnák iphone 5-öt is venni de minek ha kevesebbet tud mint az s3-am meg nem is ér annyit mi az hogy egy 300ezres mobilon nem lehet fájlt küldeni másik mobilra? meg még sorolhatnám, na ezért nem kell az a szutyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!