Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Flashtool használata. Hogyan?

Flashtool használata. Hogyan?

Figyelt kérdés
Nem értem ,hogy mi az a Firmware. Láttam már ,több ember sem értette ,de mindenki azt a Seria.hu-s linket küldte el neki. De én azt sem értem. Nekem csak az kéne ,hogyan kell a Recowery-t feltenni? És lehet Recowery-t rakni Flashelés előtt?? Mert a telóm már Rootolva vqan ,de nem tudom ,hogy flasheljem. Azt a Firmware-t nem tudom ,hogy mi az és honnan szedjem le ,vagy mit egyeltalán és hogyan rakjam be. Már próbáltam ,hogy ami romot rá akarok rakni ,azt próbáltam betenni ,de semmi. Nem értem. Még egyszer kérem ,ne küldjetek nekem szériás linkeket ,mert azt nagyon nem értem ,csak a többi részét. Kérlek segítsetek ,mert napok óta ezzel szenvedek.

2012. dec. 27. 18:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam a youtubos videó alapján megcsinálni. Át akartam másolgatni a cuccokat a system/bin mappába és ezt írja:

Warning

You cannot paste here because the file system is read-only.

(Google fordítóval így néz ki:

Figyelmeztetés

Nem tud be ide, mert a fájlrendszer csak olvasható)

Mit lehet kezdeni ezzel??

2012. dec. 27. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:

fálj kezelőnek a root explorer kell a telefonra. system mappába kell másolni az állományokat és az írás védett. A root explorer ha tényleg rootolt a telcsid írhatóvá tudja tenni a mappát a másoláshoz.

Figyelj lehet tényleg nem a legjobb ötlet ha te akarod megcsinálni. tönkre tudod vágni a telcsid

2012. dec. 27. 21:00
 13/20 A kérdező kommentje:
b+... Mit csináltam rosszúúll???? Nagyon megijedtem. Felraktam a romot , rámentem a Reboot phone-ra. Bejön a sony ericsson felirat és aztán mindíg újraindúl.. hogyan csináljam vissza??
2012. dec. 27. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Töltsd le a gyári romot innen:

[link]

az ftf kiterjesztésű állományt másold a flashtool firmware mappájába

indít a flashtool (telefon kikapcsolva) back gombot nyomva usb rádug.

A flashtool fel ismeri mehet a Flash gomb, kiválasztod a bemásolt romot és mehet a flash.

Ha nem ismeri fel a telcsit akkor a drivers mappában levő flash drivert-el fel kell telepíteni a drivereket.

2012. dec. 27. 21:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Innen nem engedi letölteni. Én T-mobilos vagyok. (telóm nem független) Akkor ott a flashtoolos és azon bellül a 2.1 T-mobil...Ugye?? De ezt nem szedi le ,hanem valami mást szed le. Valami alkalmazást.. Nem értem. Nem azt tölti le ,hanem valami mást ,hogy telepítsem fel.
2012. dec. 27. 21:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor most mi??
2012. dec. 27. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:

X10mini független 2.1.1.C.0.0

ezt tedd rá

ettől a telcsid ugyan olyan függő marad.

2012. dec. 27. 21:36
 18/20 A kérdező kommentje:
OK. De nem értem. Mit csinálhattam szarul?? Mert mindent úgy csináltam ,ahogy le van írva. (install update. Zip from sd card -> yes, install update. Zip from sd card -> majd reboot phone) De mégis. És kapásból az első sony ericsson feliratnál indúl újra..tehát még a recovery-t sem tom behozni..
2012. dec. 27. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
"Mit csinálhattam szarul??" Azt, hogy figyelmen kívül hagytad a 19:50-es hozzászólásomat. Bár a lottó számok jönnének be ennyire :D
2012. dec. 27. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
mi a f.sznak kezdesz hozzá ha nem érted hogy mit csinálsz?
2012. dec. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!