Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Flashtool használata. Hogyan?

Flashtool használata. Hogyan?

Figyelt kérdés
Nem értem ,hogy mi az a Firmware. Láttam már ,több ember sem értette ,de mindenki azt a Seria.hu-s linket küldte el neki. De én azt sem értem. Nekem csak az kéne ,hogyan kell a Recowery-t feltenni? És lehet Recowery-t rakni Flashelés előtt?? Mert a telóm már Rootolva vqan ,de nem tudom ,hogy flasheljem. Azt a Firmware-t nem tudom ,hogy mi az és honnan szedjem le ,vagy mit egyeltalán és hogyan rakjam be. Már próbáltam ,hogy ami romot rá akarok rakni ,azt próbáltam betenni ,de semmi. Nem értem. Még egyszer kérem ,ne küldjetek nekem szériás linkeket ,mert azt nagyon nem értem ,csak a többi részét. Kérlek segítsetek ,mert napok óta ezzel szenvedek.

2012. dec. 27. 18:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

ebből nem derül ki hogy mit szeretnél a telcsire feltenni. A flashtool gyári romok-ra van. Főzöttre a CWM.

A firmware a rom amit fel tudsz tenni a telcsire.

egy kicsit konkrétabb kérdést tegyél fel. pl telefon típus

2012. dec. 27. 19:04
 2/20 A kérdező kommentje:

Telefonom: X10 Mini

És én ezt szeretném feltenni:

[link]

(Innen az 1.-őt)

És akkor ezt hogyan??

2012. dec. 27. 19:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Mert itt azt írják ,hogy Recowery-vel kell feltenni. De ahoz előbb Flashelni kell. Akkor a flashtoolal flasheljem rá a romot és akkor Recovery-vel úgy ,ahogy írják??
2012. dec. 27. 19:11
 4/20 anonim ***** válasza:

Én azt a rom-ot nem tenném fel mivel a kamera nem tökéletes bár lehet van már belőle frissebb az xda-n.

Milyen szoft van most? Itt ugye írják is hogy a 2.1-es kell.

root kell az elvileg meg van.

Kell az xRecovery ezt a Flashtool-al lehet feltenni.

Magát a romot ahogy írja is le kell tölteni átnevezni fel másolni a memória kártyára.

recovery módban indítani a telcsit és telepíteni a rom-ot.

[link]

itt képes leírás van hogy kell a flashtoolt használni.

2012. dec. 27. 19:25
 5/20 A kérdező kommentje:

Képes leírás....

Azt nem értem ,hogyan kell feltenni az a rohadt recovery-t..Mert a flashtool nekem rohadtúl nem engedi azt a szart. Azt akarja ,hogy flasheljem ,de nem tom hogy kell. TUDOM ?OTT A KÉPES LEÍRÁS ,DE MÁR MONDTAM ,hogy azt a firmvare szarságot nem értem. A recovery-t meg nem tom miért ,de nem engedi feltenni flashelés előtt. Hogyan csináljam azt meg??

2012. dec. 27. 19:28
 6/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=iq9ETqj0FSs

itt egy video

flashelni nem kell, mit akarsz flashelni? flashelni romo-ot kell a telefonra de neked elvileg arra nincs szükséged.

ha ez meg van akkor a leírás szerint ami linken van (amit te küldtél) kell feltenni a rom-ot. onnan már nincs is szükség a flashtool-ra.

2012. dec. 27. 19:49
 7/20 anonim ***** válasza:
Amit most csinálsz butaság. Töredék információkkal próbálsz dolgozni, úgy h a tutoriálokat nem fogod fel. Ebből így nem hogy flashelés nem lesz, de a telefonodat is téglásítod. Vidd szervizbe és ott szakszerűen megcsinálják!
2012. dec. 27. 19:50
 8/20 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Amit küldtél vidit ,azt nagyon köszi. De ez biztosan működik?? Nem lesz ez miatt gáz??

Utolsó!

Megcsinálják ezt egy telefon szervízben?? Ez biztos?? És mennyiért??

2012. dec. 27. 20:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Én egy X8-at csináltam meg ugyan így.

Általában mindent megcsinálnak szervizben. HOgy mennyi gőzöm nincs én az ilyen dolgokat megoldom itthon.

2012. dec. 27. 20:30
 10/20 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy megcsinálják, ezért telefonszerviz. Hogy mennyiért az szervize válogatja. A "legtöbb helyen" az érdeklődés ingyenes.
2012. dec. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!