Flashtool használata. Hogyan?
ebből nem derül ki hogy mit szeretnél a telcsire feltenni. A flashtool gyári romok-ra van. Főzöttre a CWM.
A firmware a rom amit fel tudsz tenni a telcsire.
egy kicsit konkrétabb kérdést tegyél fel. pl telefon típus
Én azt a rom-ot nem tenném fel mivel a kamera nem tökéletes bár lehet van már belőle frissebb az xda-n.
Milyen szoft van most? Itt ugye írják is hogy a 2.1-es kell.
root kell az elvileg meg van.
Kell az xRecovery ezt a Flashtool-al lehet feltenni.
Magát a romot ahogy írja is le kell tölteni átnevezni fel másolni a memória kártyára.
recovery módban indítani a telcsit és telepíteni a rom-ot.
itt képes leírás van hogy kell a flashtoolt használni.
Képes leírás....
Azt nem értem ,hogyan kell feltenni az a rohadt recovery-t..Mert a flashtool nekem rohadtúl nem engedi azt a szart. Azt akarja ,hogy flasheljem ,de nem tom hogy kell. TUDOM ?OTT A KÉPES LEÍRÁS ,DE MÁR MONDTAM ,hogy azt a firmvare szarságot nem értem. A recovery-t meg nem tom miért ,de nem engedi feltenni flashelés előtt. Hogyan csináljam azt meg??
http://www.youtube.com/watch?v=iq9ETqj0FSs
itt egy video
flashelni nem kell, mit akarsz flashelni? flashelni romo-ot kell a telefonra de neked elvileg arra nincs szükséged.
ha ez meg van akkor a leírás szerint ami linken van (amit te küldtél) kell feltenni a rom-ot. onnan már nincs is szükség a flashtool-ra.
Utolsó előtti!
Amit küldtél vidit ,azt nagyon köszi. De ez biztosan működik?? Nem lesz ez miatt gáz??
Utolsó!
Megcsinálják ezt egy telefon szervízben?? Ez biztos?? És mennyiért??
Én egy X8-at csináltam meg ugyan így.
Általában mindent megcsinálnak szervizben. HOgy mennyi gőzöm nincs én az ilyen dolgokat megoldom itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!