Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták a telefonom, előkerül...

Ellopták a telefonom, előkerült de belenyúltak a szoftverbe. Így is él a garancia?

Figyelt kérdés
Ellopták még novemberben, múlt héten megtalálta a rendőrség mert hogy tettem feljelentést azonnal és kiderült hogy aki ellopta beadta a nyugati aluljárójában egy mobiloshoz és valószínűleg ott csináltak vele valamit, aztán tovább adták egy vásárlónak. Na most lehet hogy csak sima szoftverfrissítést kapott de lehet hogy nem és attól félek hogy így elvesztettem a garanciát pedig októberi a telefon. Ha van rendőrségi papírom akkor is ugrott?
2012. dec. 27. 15:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi :) Beszéltem egy szervizes hapsival és jövőhéten beviszem, megnézi hogy belenyúltak-e, de azt mondta hogy ő nem hiszi hogy a gyártó kötekedne a szoftver miatt, meg lehet hogy root-olva lett a telefon és akkor esetleg nehezebben mehet a garanciás dolog, de rá rakja a gyári szoftvert és akkor oké.
2012. dec. 28. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!