Iphone 4s egyik alsó hangszórója nem működik. Kicseréli így a vodafone?
Figyelt kérdés
Májusban vettem egy iphone 4s-t, kb októberben meghibásodott alul az egyik hangszórója, most lett időm visszavinni. Szerintetek kicserélik vagy megjavítják?
Ha kicserélik az 1 éves garancia újrakezdődik?
Köszönöm!
2012. dec. 19. 23:56
1/19 anonim válasza:
Miva'? Az iPhone 4S-nek EGY hangszórója van asszem a jobboldali, a másik az mikrofon.
2/19 reptoid válasza:
Pontosan úgy van, ahogy előttem írták.
3/19 A kérdező kommentje:
Tényleg? ez biztos?
2012. dec. 20. 00:30
4/19 A kérdező kommentje:
és tényleg igazatok van :D
Köszi a segítséget!
2012. dec. 20. 00:37
7/19 anonim válasza:
Minek egy ilyennek iPhone aki egy ilyen alap dolgot nemtud.Minek veszen olyan telót, amikor azt sem tudja mit vesz? Hát igen vannak ilyenek, sajnos.
8/19 anonim válasza:
Még jó, hogy a kézikönyv azzal kezdődik, hogy bemutatja a telefon részeit.
FACEPALM
9/19 Kutyus70 válasza:
...Nem semmi. De ez még tűréshatáron belül van. Egy Kollégám tavaly azzal szaladt vissza a boltba csapkodni a pultot, hogy a 2 órával korábban vett iPhone 4S-nek sz@r a hanszorója. Telefonbeszélgetés közben őtet hallották, de ő kivehetetlenűl halkan hallotta a vonal másik végét. Követelte, hogy azonnal cseréljék ki!!! Az eladő elmosolyodott és lehúzta a gyári fóliát, mely elég vastag volt és nem volt kivágva a hangszorónál, tehát majdnem 100%-ban visszafogta a hangot. :D
10/19 anonim válasza:
LOL, sztem a kollégád IQ szintje se éri el a 20-at.Sajnos az ilyen IQ Fighter-ek miatt fog tönkremenni ez a világ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!