Szerintetek az Ipone 4 megéri az árát? Milyen árnyoldalai vannak?
Figyelt kérdés
Legolcsóbban 103 ezerért láttama a fehéret. Tudnátok mondani valami olyan helyet, ahol esetleg olcsóbban tudok hozzájutni?2012. dec. 27. 14:17
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és független kellene:S Nehéz kezelni?
2012. dec. 27. 14:19
2/6 Golan Trevize válasza:
Számomra - ismétlem: számomra - négy árnyoldala van:
- iOS
- nem univerzális csatlakozó felület
- nincs belőle 2 SIM-es
- nem elég nagy a kijelzője
3/6 anonim válasza:
Én nemrég, karácsonyra kaptam egy fehér iPhone 4-et. 100 ezer körül vették nekem, azt sajnos nem tudom, hogy hol, de nem interneten. Azt hiszem egy sima mobilboltban. Ha olcsóbban akarsz, akkor talán Teszvesz, vagy Vatera, de úgy csináld, hogy ezek a helyek nem mindig megbízhatóak.
4/6 anonim válasza:
A kérdezőnek: a villogni akarsz vele akkor tökéletes lesz neked a telefon.
5/6 Golan Trevize válasza:
villogni nem jó, mert már kijött az 5-ös.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék villogni, számomra ez az egyik árnyoldal, hogy mindenki státusz szimbólumként használja. Apukám imádja az Apple termékeket, ő áradozik mindig róluk, de szerintem elfogult:D Azt hallottam, hogy tartós, megbízható, gyors, ami sajnos eddigi mobiljaim egyikéről se volt elmondható, pedig fél évente cserélgetem őket:S
2012. dec. 27. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!