Samsung Galaxy S2 vagy ZTE Grand X IN?
Ne menjünk át ócsárlásba és ennyire szélsőséges nézetekbe, legyenek meg azét a kulturált szabályok :)
---
Én a GrandXIn re szavaznék, mert valóban jobb a kijelzője (ha már ez forog szóban), valóban nagyobb a felbontása és a betekintési szög is majdnem 180°os. Az Amoled valóban jó kis cucc (azért a 'szar'tól igencsak messze van), de összességében így is jobb a zte-é.
Hardveresen is kicsit a samsung felett van az inteles megoldás, de ismét csak kicsivel.
A kamerája egyértelműen szebb és magasabb dinamika tartományú képeket készít az S2-nek, de nem 'rossz' a kamerája a GrendX nek sem.
Személyes plusz véleményem még hogy a zte masinája nekem jobban tetszik, dehát ez már igencsak szubjektív vélemény.
És végül azért vennék a fenti indokok mellett ZTE-t, mert új (nekem személy szerint ez sokat számít nagyon) és ha még olcsóbb is tényleg, akkor nincs több kérdésem :)
Még annyit, hogy mindkét telefon volt huzamosabb ideig a kezemben, és ismerem is őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!