Csebiasd kérdése:
Samsung galaxy ace s5830i SÜRGŐS SEGÍTSÉG KELLENE?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy megpróbáltam felrakni az ics-t a telefonomra fel is raktam csak valamit elrontottam mert a kezdő logónál lefagy a teló.. valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám visszaállítani a 2.3.6-ot vagy az icst felrakni ugy hogy ne fagyjon be. Hálás lennék! ui.: kezdő vagyok az ilyenekben.. (tudom nem kellett volna belevágnom az ics telepítésébe meg is bántam..) szoval ha valaki tudja kérem részletesen írja le. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS?2012. dec. 27. 00:35
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
3/13 A kérdező kommentje:
itt nincs olyan hogy GT-S5830I az nembaj?
2012. dec. 27. 10:29
4/13 anonim válasza:
Én beírom a keresőbe és találok
5/13 A kérdező kommentje:
ja megvan megtaláltam..:) itt a leírásba s5830 rol irnak vegig nekem pedig s5830i-m van.. az nembaj?
2012. dec. 27. 10:48
6/13 A kérdező kommentje:
azt kihagytam a kérdésből hogy a recovery be se lép be..
2012. dec. 27. 11:02
7/13 anonim válasza:
Az odin használat minden telcsinál ugyanúgy van.
az a lényeg hogy megfelelő verziót töltsd le.
8/13 anonim válasza:
az odin hoz nem kell a recovery hanem a download mód.
9/13 A kérdező kommentje:
az se jön be:( ugyanugy a logonal befagy:(
2012. dec. 27. 11:19
10/13 anonim válasza:
a download módnál fel sem jön a logo, biztos hogy jó gomb kombinációt nyomsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!