Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » WP hasznalok velemenyei?

WP hasznalok velemenyei?

Figyelt kérdés
Ki miert valasztotta ezeket a telefonokat? Jobb mint az android vagy min az ios?

2012. dec. 26. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom most az új WP7 - 8 ra gondolsz és nem a jó őreg 6-ra vagy korábbira :D. Azok tömören maga a pokol :D. Nem csoda hogy az iOS így megerősödött egy ilyen rivális mellett nem volt még reklámra se szüksége

Érezte ezt az MS is ezért hát az új WP már nem hasonlít semmiben az elődre. Hogy jobb e mint az android vagy az iphone? Nem jobb. Messze nem az, de egy életképes versenyző. Vannak nagyon jó dolgok benne. Egyik ilyen a billentyűzete, vagy a multitask megoldása.

Az alapfunkciókat jól ellátja és sok alkalmazás megtalálható rá. Ezek főleg a "must have" félék. Maga az alkalmazásboltja szegényes és jóval drágábban lehet egy ilyen készüléket egyelőre belakni mint a fenti két nagy riválisát.

Vannak jó elgondolásai de a főképernyő igen hamar megunható és kicsit pazarlóan bánik a hellyel.

Fejlődésben van...

2012. dec. 26. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
pontosabban az uj lumia 920-ra gondoltam, eleg nagy a felhajtas korulotte
2012. dec. 26. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
én igaz, hogy csak wp7-es telót használtam még anno, a mostani iPhone 4-em előtt volt. szeretem ezt meg minden, de én merném állítani, hogy jobban szerettem azt, mint az ios-t. na most a wp8 meg kb ugyanez átszabva, több szolgáltatással, szerintem be fog futni, csak még egy kis időt kell adni, ameddig mégtöbb alkalmazás lesz rá, bár a legfontosabbak megvannak most is. én általában használt telefont veszek, mert feleslegesnek tartom már a 150-160ezres árkategóriát egy telefonért, főleg most, amikor már nagy léptekben nem fog rengeteget fejlődni a dolog, nyárra meg már legalább 100ezer Ft környékén lesz, de még pl szemezek a lumia 820-szal is. az sem rossz.
2012. dec. 26. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én akkor vettem a L710-emet, amikor megjelent a magentánál. Azért vettem mert ki volt a tököm a Simbyan hülyeségei miatt..tanusítvány hiba, újraindulások, fagyások, lassulások. Az androidtól tartok a mai napig. Jó-jó, megértem őket de semmit nem találok benne. Az IOS árban drágának tartottam.

És ez volt ami megtetszett a fürgesége miatt, a megjelenése miatt, a gyorsaság, a teleanimáltság, a kezelhetőség és a kézreállóság miatt.

Multitask...itt inkább hibernálás van, multitaskot kevés program használ, ami hatalmas előnye a rendszernek, mert nem terheli feleslegesen a hardvert. Tetszik, hogy iszonyúan jól van optimalizálva a rendszer. Sose akadt, nem fagyott. Az alkalmazás hisztéria.. Minden alap megvan hozzá. Egyre több extra is megjelenőben. Sok a magyar app. Az appok 95%-a hasznos, használható, szép. Piacteret folyamatosan takarítja az MS így nincs tele szeméttel.

Nagyon jó döntés volt részemről. Egyenlőre nem váltok. Tetszik nagyon a Lumia 920 és a 820 is, de nincs akkora számottevő külömbség a wp7.5 és a wp8 között, hogy váltsak. Ez kb olyan, mintha lenne egy iPhone 4S-em, de nem váltok 5-re, mert minek?

Támogatása a 7 nek még van, szóval szolgálni fog még engem 2-3 évig.

Ha veszek a jövőben wp-t, Nokiát veszek, mert a szolgáltatásrendszerükkel meg vagyok elégedve. Ha a HTC is elkezd foglalkozni rendesen a wp-vel, akkor esetleg szóbajöhet, de addig Nokia. - Nem márkahuszárkodtam, csak az igazat írtam le.

2012. dec. 27. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Tény. Hogy a Nokia kínálja jelenleg a legjobb WP telókat. A Microsoft is megkegyelmezett nekik úgy néz ki most, mert nem tolja hugyért-szarért veszteséggel (simán megtehetné) a surfacet hanem a prémium árra állítja be. Így a Nokiának bőven marad helye a piacon hogy megvesse a lábát és elterjessze a rendszert.

A 920 egy dög nehéz telefon. Nyom vagy egy tonnát :D Ez az első benyomás ami mindenkinek azonnal eszébe jut róla. Ha az iPhone5 furcsán könnyűnek találtatott akkor a Lumia 920 furcsán nehéznek :D.

Nekem maga a készülék, nagyon rövid ismerkedés után, nem jött be. De az SGS3 se jött be. Valahogy ezek az óriásbébik nem nekem lettek tervezve. De egy kiváló nagyképernyős telefon. Remekül bírja a fizikai támadásokat is és a súlyának köszönhetően akár önvédelmi fegyvernek sem utolsó (akit ezzel fejbekókányolnak az biztosan meggondolja hogy telefont akar e még valaha rabolni) :P

A kamerája szép képeket csinál.

Alkalmazást találsz rá szép számmal bár igaz hogy a piactere még szegényesebb és drágább mint a nagy riválisaié, de találsz megoldást mindenre itt is.

Nem vagyok WP párti, az én felhasználói szokásaimhoz sokkal közelebb áll az android, de nem mondom hogy egy rossz rendszer. Mindenképpen életképes versenyző a piacon. Se nem jobb se nem rosszabb mint a többi.

2012. dec. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!