Samsung Galaxy S2 vélemények? Miben jó és miben rossz ez a telefon? Véleményt kérnék.
Karácsonyra kaptam egy Samsung Galaxy S2-t.
A zenelejátszóm recseg, nem lehet hallgatni, szóval le kellett rá töltenem egyet Google Playről. A wifim sokszor lefagy, ha bekapcsolom, és a telefon pár percig nem csinál semmit, vagy néha kikapcsol.
Akinek van ilyen telefonja, mi a véleménye róla?
Jó/rossz bármi jöhet. :)
Nekem 1 éven keresztül volt ilyen készülékem, és semmi bajom nem volt vele. Főleg ilyen gondjai nem voltak.
A lejátszó recsegés lehet attól is, hogy rossz minőségű zenét hallgatsz. Így már én is jártam, és annyi volt, hogy leszedtem ugyanazt a számot jobb minőségben, és láss csodát, tökéletesen szólt. Aha, most pedig az app volt állítólag a rossz.. xd
Ha 4.0.3 van rajta, akkor is csak úgy fagyhat le, hogy beakad, és ez a 4.0.3-as android hibája. Nyugi, hamarosan itt a jellybean, és sokkal jobb lesz. Nekem azt a samus ics wifi fagyásos hibát nagyon ritkán csinálta. Amúgy hamarabb indíthatod újra a készüléket, mire megjavul magától az a hiba.
Mindig újraindítom, de a wifi minden nap szórakozik, szóval nem tudom, mi a baja. :|
A JB mivel lesz jobb vagy másabb a 4.0.3.-nál? :)
Hogy lehet majd JB-re frissíteni?
És nem veszélyes, ha 'lecserélem' a 4.0.3.-at?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.. :')
Hivatalosan még nincs kint, de ha majd minden jól megy, akkor lehet, hogy OTA-n keresztül is, de KIES-en keresztül tuti lehet majd, ha gyárit akarsz. Szolgáltató függő a készülék? Mert attól is függ, hogy mikor érkezik meg.
Viszont ha nagyon akarod, akkor simán meglehet csinálni azt is, hogy odinon keresztül frissítesz, de akkor a garancia el fog veszni, amit viszont vissza lehet csinálni.
T-mobilos vagyok.
Ha frissíteném, akkor kiesen keresztül, mert úgy tudom, az biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!