Adott egy telefon, és egy rossz fülhallgató [vég]- auto diffuzor öszzekötés?
Telefonomat szeretném összekötni az auto hangszórójával. Azt akarom kérdezni azt meglehete oldani hogy az autoban a hangszorok 2 vezetékét valamilyen módon összekötöm egy olyan fülhallgatóval, aminek rossz a füles része.. (vezeték másképp jó) tehát úgy szeretném hogy simán az autó hangszorobol jöjjön ki 1 kábel amit a telefonhoz kötök, és igy az auto diffuzorából szólna a zene de mégsem meritené a kocsi aksiját.
Megolható? Mint néztem a fulhallgató szálai erőst vékonyak... nem tudom lehete, v h lehet azokat rákötni..
Válaszokat előre is köszönöm!
De amúgy adott jópár kulön diffuzorom is.. tehát vannak ilyen 4 ohm, 3 Wattosak is meg elég sok fajta mühelyben szal tudnék vállogatni :)
Szoval a fulhalgatovalhogy tudnám megcsinalni? Hol vágjam el ..
Jelenleg úgy van hogy lvágtam a jobb füles végét (balon még ment a zene ..)s van itt 2 hajszálvékony vezeték. probáltam hogy azt a 2 vezetéket rárakom a diffuzor 2 vezetékére de igy nem történt semmi..
Más ötlet? egészen a telefon füllhallgató mikrofon része alatt kéne elvágjam? szal ahol még nme osztódik el jobb és bal fülesre? Am. Vannak kisebb hangszorim is pl ilyen számitógép speaker hangszórója, akk régi ráádiókból ..
Samsung C3530.
De nem karok venni épp ez az .. :D szeretnék egyet csianni mivel midnen alkatresz adott lennne szerintem :) és igen 3.5 jackes a csatlakozó.
szal ha a 2 hajszal vezetéket gyujtoval meggetem s osszekotom, s leszigetelem jo kene legyen?
s akk miylen diffuzorral probaljam, probalhatom?
De ezt hogy érted szal pl 4 ohmosra ráforasztom akk mi lesz? telefonnak a csatlakozoja leég? De miért? pl a fulhallgatokba akkor hany ohmosoak azok a kicsi hangszorók? V a fejhallgatókban pl?
Am mi is a jelentősége értelme hogy hány ohmos, Wattos, Frekvenciáz (20-30000 Hertz pl) ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!