IPhone 5 vs iPhone 4S?
Ha téglát szeretnél lumia 920 a neked való.
Nade témára térve.
Én 4-ről váltottam, tehát a design ugyanaz mint a 4S-nél. Óriási különbség. Sebességben is, szépségben is... nekem pl a 4/4S már kifelyezetten csúf :))) meg súlyban is.
Az oprendszerről meg nem beszélnék inkább. Aki nem ismeri túlárazott szarnak tartja, meg aki nem foglalkozik vele az is.
Tudod mit tartok túlárazott szarnak, egy galaxy note-ot. Tény hogy nem drága, de fele annyit nem adnék érte. Ha az ár/érték arányt nézzük.
Natehát, én csak ajánlani tudom az iPhone 5-öt. Ha van pénzed rá, garantálom hogy nem fogsz benne csalódni. Egygond van vele, kb nem lesz más telefonod amíg iphonokat gyártanak, ha beleszeretsz és ráérzel a lényegre.
Személyes vélemény és tapasztalat:
Ha már veszel akkor az 5-öst vedd meg. Viszont akinek van 4S annak nem éri meg a váltást 5-re. Hardveresen semmi komoly különbség nincs, hiába jönnek a nagy okosok, hogy "a benchmark ezt mérte, meg azt mérte..." Én nem mértem semmit benchmarkkal, csak azt tudom, hogy leteszem a 4S-t az 5-ös mellé, és minden egyszerre indul el mindkettőn. Idegesítően egyszerre! Egyedül a játék az, ami az 5-ösön gyorsabban betöltődik, de kihangsúlyozom, ez csak a BETÖLTÉS, mert ha már betöltődött akkor a 4S-en is ugyaolyan jól, szépen és akadózás mentesen fut mint az 5-ön. Minden más egyforma. A panoráma kép "funkciót" meg inkább hagyjuk. A 4S-re is tettem annak idején olyan 2 megabájtos alkalmazást, ami tökéletes és gyönyörű panoráma képet csinált. Az Apple által beígért 40%-al erősebb színtelítetség is elmaradt. Tény, hogy az 5-nek picit élénkebbek a színei, de az marhára nem 40%, hanem max. 10-15%, ami nagyon kevés. Az legújabb ios rendszerek meg nagyon jól mennek a 4S-en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!