1/11 anonim válasza:
Az.
Most le is buktál.
A kiscsoportosok biztosan ki fognak útálni az ovodában ha megtudják.
2/11 anonim válasza:
igen gáz. már az 5S-nek kéne lennie.
4/11 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ezt is meg tudták neked venni, nagyon gáz ez a kérdés.
5/11 anonim válasza:
Gáz. Nem is értem miért engednek ilyen embereket írni ide egyáltalán, akinek ilyen gagyi telefonja van. A helyedben önkéntes száműzetésbe vonulnék Észak-Koreába,.
6/11 anonim válasza:
A gaz az hogy kiirtad ezt a kerdest.
7/11 anonim válasza:
Szerintem búj el. Én nem mutatkoznék ilyen elavult telefonnal..
8/11 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy öregem.Nehogy mutatkozz így valahol is mert kiröhögnek.Ha szeretnél lenni valaki már rég iPhone 5-öt kellett volna venned.De égesd csak magad ilyen elavult 4s-ekkel.Csak aztán ne csodálkozz ha lenéznek.
9/11 anonim válasza:
hát nem akarlak elszomorítani de ...
írtó ciki!!! :D
10/11 Multigod97 válasza:
Te annyira tipikus Apple-hater vagy :) Kiírsz egy hülye kérdést, amivel megpróbálod az Apple szertőket beégetni és ezzel felállítani sztereotípiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!