Mi lehet az oka hogy nem lehet az xperia solammal hívást kezdeményezni? Lent
Figyelt kérdés
Megajándékoztam magam egy új telefonnal karácsonyra és este állítgattam, nézegettem, és még fel is hívtam egy barátomat, sikeresen. Vagy 2-3 órát nézegettem, beállítgattam és most reggel azt nézem hogy nem tudok hívást kezdeményezni. Mit állíthattam el? Hol? A telefonom Sony Xperia sola. A kártyámat nem tiltották le mert ha visszarakom az előző telefonomba, működik. Telenoros vagyok.
Előre is köszönöm segítséged.
Üdv.
#Sola #xpeira hiváskezdeményezés
2012. dec. 25. 10:40
21/22 A kérdező kommentje:
Adatforgalom letiltva. Ez kapcsolódik a kártya működéséhez?
2012. dec. 25. 17:07
22/22 A kérdező kommentje:
Nein, az volt a hiba hogy amikor elindul a telefon akkor egyből azt kéri hogy állítsuk be én meg gyorsan kattintgattam és a Hátózati üzemmódnál csak a WCDMA-t választottam, a GSM-et nem, pedig az kellett. De köszönöm a segítséged.
2012. dec. 25. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!