Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet az oka hogy nem...

Mi lehet az oka hogy nem lehet az xperia solammal hívást kezdeményezni? Lent

Figyelt kérdés

Megajándékoztam magam egy új telefonnal karácsonyra és este állítgattam, nézegettem, és még fel is hívtam egy barátomat, sikeresen. Vagy 2-3 órát nézegettem, beállítgattam és most reggel azt nézem hogy nem tudok hívást kezdeményezni. Mit állíthattam el? Hol? A telefonom Sony Xperia sola. A kártyámat nem tiltották le mert ha visszarakom az előző telefonomba, működik. Telenoros vagyok.

Előre is köszönöm segítséged.

Üdv.

#Sola #xpeira hiváskezdeményezés
2012. dec. 25. 10:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Állitsd vissza gyári állapotba.
2012. dec. 25. 10:44
 2/22 anonim ***** válasza:

for the Xperia Sola

press and hold both: the power button & volume up

2012. dec. 25. 10:45
 3/22 A kérdező kommentje:
Még így se működik. Pedig működik a kártya.
2012. dec. 25. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:

Visszaállítod gyári állapotba.

Ha így sem megy, holnapután szépen visszaviszed a boltba, és kicserélik.Ha meg csalódtál emiatt a készülékben, ugyanebben az árban válassz másikat.:)

2012. dec. 25. 10:52
 5/22 A kérdező kommentje:
KIKAPCSOLT A TELEFONOM A KOMBINÁCIÓ MIATT ÉS MOST BEKAPCSOLNÁM, DE CSAK A SONY LOGOT KIADJA ÉS KIKAPCSOL.
2012. dec. 25. 10:52
 6/22 anonim ***** válasza:
Az a kombináció reseteli a telefont. Magyarul gyári állapotba rakja.
2012. dec. 25. 10:55
 7/22 A kérdező kommentje:
Uram isten, bekapcsolt::) már csak a kártyát kell rendberakni.
2012. dec. 25. 10:55
 8/22 anonim ***** válasza:
Még infarktot kapsz teló kütyülés közben...
2012. dec. 25. 11:02
 9/22 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs más megoldás? Visszaállítottam de még midig nem működik. Attól keletkezhetett a probléma hogy kapcsolódtam a wifihez és a google playről letöltögettem? (ingyen)
2012. dec. 25. 11:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Attól biztos nem. Ha teljesen visszaált eredeti állapota akkor kéne neki menni ha más telóban megy a sim.
2012. dec. 25. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!