Mitől annyira változó egy telefon ára?
De ennyire? Azért 100% különbség nekem soknak tűnik.. bár lehet csak nekem új..
Szóval ha a 65ezreset veszem meg, semmivel nem kapok kevesebbet, mint ha kétszer annyit költenék rá?
Nem kapsz kevesebbet 65-ért sem.:)
Nézd a Vaterát, ott van újonnan mondjuk 70-ért, de van olyan bolt, ahol ugyanaz 130!
Én a helyedben alaposan körülnéznék, most sokan kaptak új készüléket karácsonyra, vagy olyat, ami nem tettszik, és áron alul is eladják. Ha megbízható eladó, vagy kártyásan vette a mobilt, a letiltástól sem kell tartanod, így 70 helyett akár 50-ért is megveheted ugyanazt.
Ajánlanám még a Prohardver-t is.
Mármint hardverapro(.hu), igaz a prohardver testvéroldala, de maga a vásárlás/eladás az hardverapro.
A telefon nagyker ára jóval magasabb, mint amennyiért a telefonszolgáltatót eladják. Nekik még így is megéri, mivel a telefonelőfizetésekből, kártyák árából bőven meggazdagodnak.
Amikor én vettem ezelőtt 2,5 évvel a sonyericsonomat, az eredeti gyártói ára 75 ezer volt, ehhez képest t-mobilnál 40-45 körül adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!