Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android visszaállítást hogy...

Android visszaállítást hogy csinálhatnám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy xperia arc s telefonom, már több mint egy éve! Ugyebár a mostani új telókon az Ice cream sandwich rendbszer fut, így úgy gondoltam frissítem a telefonomon az android rendszert.

Sajnálattal kellett megállapítanom, hogy az eddig pöpecül működő telefonom a gingerbread-el szépen ment, most az ICS-vel rossz. Romlott a kamera minőség, a korábban szaggatásmentes játékok most szaggatnak, és pár funkció is megváltozott. Ugyebár a frissítést meg lehet csinálni garanciavesztés nélkül, de én szeretném VISSZAÁLLÍTANI a 2.3.4-es androidot garanciavesztés nélkül.

Ez lehetséges? mert ég van 11 hónap garanciám!

Előre is köszönöm szépen mindenkinek!

Kellemes ünnepeket!

2012. dec. 24. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:

én már adtam le rootolt, főzött romos telót is gariba, de elméletileg ilyen esetekben elveszik

csak otthon vagy haver tudja megcsinálni, szervíz tudtommal nemfoglalkozik visszafelé frissítéssel

2012. dec. 24. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!