Ha csinálok a telefonomon egy gyári visszaállítást, akkor minden törlődik, pl. az sms-eim, névjegyeim is?
Süllyedő hajónál menteni kell, ami menthető, tehát minden fontos képet, egyebet célszerű előtte átmenteni gépre.
De miért nem kérsz egy új jelszót inkább?
Képek még annyira nem is fontosak, inkább az a baj, hogy az sms-ek kellenének, de akkor azokat nem lehet átrakni SIM kártyára?
Az új jelszó kérése alatt mit értesz pontosan? Nekem csak olyat ír ki, hogy írjam be a jelszavamat.
Bocsi, és ne nézz hülyének, amiért ilyeneket kérdezek, de csaj vagyok, és nem nagyon értek a telefonokhoz..
Juuj, azt hiszem megcsináltam.:)
Felmentem valami google-s oldalra, ott volt, hogyha elfelejtetted a jelszavadat, akkor használd a jelszó emlékeztető kérdésed (Azt sem tudtam, hogy beállítottam ilyen kérdést, mert esetek 99%-ban nem szoktam). Aztán ott kattintgattam jobbra-balra, írta, hogy jó a válaszom, és adjam meg az új jelszót, és most jó lett:D
Köszönöm szépen, ha nem írod, nem kerestem volna rá..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!