Szrintetek milyen telefon a Samsung Galaxy Ace?
Én ezt néztem ki magamnak (Samsung Galaxy Ace).Ma meg is vennénk karácsonyi ajándékomnak de előtte szeretném kérni a véleményeteket hogy szerintetek milyen telefon? milyen minőségű a : zenelejátszás,videó-kamera stb.. megéri ilyen telefont venni? És Androidos tehát az azt jelenti hogy le tudok tölteni játékokat mint pl. Pou x) ?
Te aztán nagyon hülye vagy. Minek veszel egy ekkora szart, ha ugyan ennyiért fényévekkel jobb tepefonok vannak, és olcsóbban is sokkal jobb telefonokat találsz. Ez egyszerűen pénzkidobás. Ha elég az ace tudása, akkor nem kellett volna 40000-et kidobni rá, mert 25000-ért minden téren jobb az xperia tipo.
Na de ha esetleg összefogod hasonlítani a kis üdvöskédet mondjuk az ugyan annyiba kerülő xperia u-val, és nem a pou játékon hasonlítod össze az u-val, hanem mondjuk a temple run-nal, amit az röhögve elvisz, az ace meg lefagy tőle, és ne is beszéljünk a modern combat 3, 4, nova 3, meg az ilyen szintű játékokról, akkor majd ne ide gyere sírni, hogy miért ilyen szar a telefonod, és ne az androidot hibáztasd, mert ez a telefon az évszázad egyik legrosszabb telefonja.
És jó földhözvágásokat kívánok, mikor már kiábrándultál az ace-ből.
Ja és ha nem is érdekeltek a vélemények, akkor minek kérdeztél??!!
Off:
A telefont te direkt írod tepefonnak ma már többször is vagy csak véletlen?
Nem valami jó, sokszor befagy de enm egy kalap szar ;)
nekem is ilyen van, es van pár gondja...sokszor nem mutaja ha hivsz vkit keves a belso memoriaja es a procija sem vmi jo..de azert lehet elni vele ;)
Lehet vele élni...
Én is megvagyok a régi p4-es gépemmel, ha kell, de inkább a dual-core-t használom inkább.
Most komolyam miért jó az ace, amikor duplamagos telót kapni az áráért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!