Androidos keszuleken van olyan program ami megmutatja a mar beirt wifi kodot? (lent)
Figyelt kérdés
tehat ha tegyuk fel a szomszedban van wifi es beirtak nekem akkor en valahogy megtudom nezni hogy mi a kod? em eddig nem kaptam semmi programot... help!2012. dec. 22. 23:31
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Telefonra is van, de csak rootolt telón működik. Használd a Google v. a GyK keresőjét. Vendégem vagy egy sörre, ha nem lesz 10-10 találat bármelyikben (Google-ben inkább 100)
3/9 anonim válasza:
Google Play ---> WiFi Key Recovery
De ez is (mint mindegyik) csak akkor jó, ha rootolt a telefon.
4/9 A kérdező kommentje:
root nelkul nem mukodik egyik sem? ennek mi az elonye?!
2012. dec. 23. 10:21
6/9 A kérdező kommentje:
hogy erted hogy mi az elonye? hogy ha megkerem hogy irjak be akkot utanna fogom tudni.es a key recovery nagyon jol mukodik koszi a valaszokat
2012. dec. 27. 23:58
7/9 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
root nelkul nem mukodik egyik sem? ennek mi az elonye"
Te kérdezted, hogy mi az előnye? Ha tudnám, hogy mire kérdezted akkor nem kérdeztem volna meg! :D
8/9 A kérdező kommentje:
TEHAT miert kell megrootolni a telefont hogy mukodjon???
|
2012. dec. 28. 14:31
9/9 anonim válasza:
Mert root jogok nélkül nem rég hozzá az adathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!