Létezik már ilyen program bármilyen mobiltelefonra?
Létezik olyan program, bármilyen mobilkészülékre, ami feloldja az eredetileg rejtett számot hívás esetén?
Pl. Ha én a magyar mobilomon elrejtem a hívószámomat, majd úgy felhívok egy másik számot (külföldit: Indiait), akkor a hívott fél mégis látja a számomat, ha rendelkezik az adott programmal a készülékén?
Igen.
Elvileg bármilyen hívás számmal megy a hálózaton, csak a végberendezés előtt marad rejtve.
Gondolj bele, ha nem volna meg a hívó száma, a rendszer honnan tudná kivel kapcsolja össze a hívást?
Szerintem nem érted a kérdésem lényegét.
Létezik-e olyan program, ami mégis kimutatja a hívott fél képernyőjén a számomat, ha én rejtett számmal hívom?
Szerintem nem érted a válasz lényegét.
Mivel a készülék nem kapja meg, mit vársz, mit mutasson?
Mivel nem a hívott építi fel a hívást, semmi beleszólása sincs.
Ha azt akarod hogy tudja a számod, küldd el sms-ben.
Ha készüléken ezt fel lehetne oldani és lenne rá progi, akkor az egész net hetek óta ezt harsogná teli pofával :)
Telefonálj fülkéből.
A GSM topológia nem alkalmas arra hogy a CID (CLID) megváltoztatásra/törlésre/befolyásolásra kerüljön a végberendezés által.
Túl sok filmet nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!