Manapság olyan népszerű a Galaxy y mint két évvel ezelőtt az s5230?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:48
1/3 anonim válasza:
Samsung néven bármi népszerű tud lenni ma, csak érintőképernyős legyen...
2/3 Mikey1988 válasza:
Az S5230-t még a mai napig árulják áruházakban, de én sem értem, hogy miért. Pedig akkor legalább a WiFi-s verziót (S5230W) vagy valamelyik későbbi verzióját (Star II, Star III) illene már jobban "erőltetniük" -- bár az okos telefonok világában a Star széria tök felesleges, meg sok rosszat hallottam róluk. A Galaxy Y meg csak egy alap okos-telefon, így nagyon sok mindenre még nem képes.
3/3 anonim válasza:
Sajnos igen, mivel a samsung elérte azt, hogy a samsung galaxy az egy vallás lett. Akármilyen sz@rt is kidobnak, lásd: galaxy y, mini, gio, ace, w, r, ace plus, y duos, ace duos, music, s3 mini, veszik mint a cukrot, mert samsung galaxy van ráírva. Még egy kicsit kell ebbe az irányba haladniuk, és elérik azt, amit az apple. Kinézetre már így is minden samsung kb ugyan úgy néz ki már 2,5 éve, túlárazottak, és gagyik. Az apple szintjén már csak még jobban túl kell árazni a termékeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!