Mitől olyan felkapott az iPhone?
Figyelt kérdés
Egyre több embernél van és nem értem hogy miért! Nagyon drága telefon, és egyáltalán nem éri meg annyi pénzt!Nekem a külseje se tetszik. Manapság az miért olyan menő ha valakinek ilyenje van??2012. okt. 5. 16:23
2/8 u.balázs válasza:
:)) rőhőgtem egy jót:) köszi am kb +1 első váloszolónak( kb csak annyi hogy szebb a op-ja 20cm ről leejted ripityára törik DE!!! Új iphone5 az jobban bírja mint bármely más mobil az ejtéseket(youtube a barátod)picit több dologgal kompalibitis...kb ennyi ja meg ahoz vannak menő kütyük:) de ezért nem éri meg a +100-150-es külömbség
3/8 anonim válasza:
Előző:
nagyon erős kijelentés, hogy bármelyik mobilnál jobb, mivel vannak direkt strapabíró mobilok, Xperia active és társai, amit vízbe/porba dobálhatsz és nem lesz semmi baja.
Egyébként azért, mert az alma divat.
4/8 anonim válasza:
Én nem vennék iPhone-t ha 10x ennyi pénzem lenne sem. Pár ismerősömnek van, és legutóbb a 4S-t próbálgattam, de abszolút nem jött be. Nem tudom, hogy mi miatt tudta Steve Jobs így rátukmálni az emberekre. Mert oké, egy Mercedest még megértek, mert azt élmény vezetni. De hogy ezért a telefonért két-háromszáz ezreket kiadni majd egy év múlva eladni 80-ért... tényleg maximum a menőzés lehet az oka, bár én nemhogy menőnek gondolom az ilyeneket, hanem inkább loser-nek, hogy gazdagítja a gyártót és közben a pénzéért nem is azt kapja amit megfizetett.
5/8 anonim válasza:
"meg ahoz vannak menő kütyük" *javítalak: ahhoz!
Hozzáteszem: A Nokia Lumia 920-hoz még mennőbb kütyük vannak/lesznek.
6/8 bp1985 válasza:
Pont h semmivel nem kompatibilis a szifon 5.
7/8 A kérdező kommentje:
örülök hogy ti is így gondoljátok! viszont azt hogy mitől lett ilyen népszerű azt én se értem!pl ha a Nokiához meg epret adnának akkor az is népszerű lenne?? néha nem értem az embereket...
2012. okt. 5. 19:20
8/8 anonim válasza:
"Profi" elemzők biztos jobban meg tudnák mondani, hosszasan leírva, röviden ez lehet a háttérben:
Apple USA-ban hazai cég, az USA-ban szinte mindenki USA-b*zi, ha lehet ők otthoni márkát választanak, így ott ez terjedt el. A világ többi része meg az USA-t utánozza ott ahol csak lehet.
Illetve tényleg nem egy szar telefon, persze túl van árazva és nem a legjobb, de azért toplistába elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!