Nagyon égő a Nokia 6210?
Figyelt kérdés
Szégyellem a telefonom,de legkevésbé telefonra akarok most költeni.Vagy nagyon ciki már ilyennel járni?2009. aug. 23. 19:56
1/21 anonim válasza:
egyik legjobb teló volt a maga idejében, nem ciki aki szerint az annak a véleményével ne foglalkozz nekik készülnek a kis divatmajom telefonok. de 6100 az már méretében is jó és még nem színes csak nehéz szerezni
2/21 anonim válasza:
Hát engem nem érdekel milyen telója van valakinek. pl. nekem van 1 kemény 6000 ft-os tescos telóm xD
3/21 anonim válasza:
ez hülyeség, már miért lenne égő? mindenkinek olyan telefonja van, amilyenre futja, vagy amilyet akar. Én amúgy is hülyeségnek tartom a drága telefonokat, nekem az a lényeg, hogy tudjak vele telefonálni, sms-t küldeni, és, hogy engem el tudjanak érni. Van egy kb. négy évvel ezelőtt vásárolt gagyi sagem telefonom, ami semmit nem tud, csak a pontos időt mutatja, de tudok vele telefonálni és engem is el tudnak érni. Nekem ez megteszi. Aki meg emiatt kiröhög, az tehet egy szívességet.
4/21 A kérdező kommentje:
Eddig 3 komment szerint nem égő és 0 komment szerint égő.Köszönöm az eddigi és várom a további válaszokat.
2009. aug. 23. 20:54
5/21 anonim válasza:
Űdv!
Miért lenne égő??
Nem az. Mint ahogy az előző hozzászólók megfogalmazták, az a lényeg hogy tudj vele hívni, SMS-t küdeni, és persze hogy elérjenek rajta.
Nekem van egy békebeli Nokia 7110-esem. És ha az újabb csodadelefonom bedöglik ( Ami eléggé gyakori ) akkor használom is. Sokan látták nálam, de senki sem röhögött ki...
7/21 anonim válasza:
Megnéztem googlen,szerintem teljesen rendben van ez a telefon,nem is értem,hogy merült fel benned ez a kérdés. Nekem tetszik:) Ne aggódj,ezen senki nem fog röhögni,hiszen semmi gond nincs ezzel a telefonnal
8/21 A kérdező kommentje:
Az utolsónak:a google a 6210 navigatort dobja ki ha beírod.az enyém ilyen régi típusú.Az se égő?
2009. aug. 23. 22:17
9/21 anonim válasza:
Á értem,így már más:D mármint azt hittem én vagyok lemaradva,hogy az a fajta már réginek számít. Egyébként ez sem ciki szerintem,nem kell mutogatni,kirakni az asztalra mint egyesek,mert az még menő telefonnal is gáz. Semmi gond nincs vele,hiszen arra van,hogy telefonálj vele!:) Enyém sem valami új típusú,de sosem zavart,sőt,amikor előrehozott érettségin ki kellett pakolni az asztalra a telefonokat,nagyon sok régebbi típusú volt,szóval nyugi:)
10/21 anonim válasza:
manapság már nincs ilyen hogy egy telefon égő. :D ez régebben volt amikor olyan nagy szám volt a mobiltelefon, mostmár mindenki leszarja azt is ha egy 120 000-ft-os mobillal telefonálsz, egyszerűen nem is érdekli az embereket, mint ahogy az sem érdekli őket ha egy ilyen telefonod van. :D nem égő,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!