Milyen okostelefont erdemes vasarolni?
Figyelt kérdés
Ami jo es sokaig szolgalni fog, ar nem szamit.2012. dec. 20. 20:36
5/6 anonim válasza:
a "sokáig szolgálni fog" alatt mit értesz? 2éve 5év? mert szerintem a mai okostelefonokat 2-3 évre tervezték. iPhone4-em van. a megjelenésekor vettem szóval kb. 2éves és már lehet rajta érezni hogy nem olyan gyors mint volt (mondjuk ez a szoftverfrissítés miatt van, nem kellett volna, de mindegy) és szívesen le is cserélném, de az új iPhone nem tetszik Samsung S3 tepsifont meg nem veszek. Amúgy ha neked tetszik az iPhone5 akkor én azt javaslom, szerintem az IOS nagyon jó és a telefon is jó anyagokból van (engem a 16:9-es képarány zavar mert így olyan hosszúkás és szerintem béna, meg már túl könnyű) nekem a samsungok azért nem tetszenek mert gagyi műanyagból vannak és szerintem tök gáz hogy egy csúcskategóriás telefont nem lehetne jobb anyagból összetenni. Ha nem akarsz iPhone-t akkor még nekem a HTC-k tetszenek abból is az új wp8, de persze ezt csak külsőre meg 15perc próba/fogdosás után mondom. remélem segítettem :)
6/6 anonim válasza:
Android téren nexus 4, wp téren lumia 920, ios-nál meg értelemszerűen apple iphone 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!