Internetmegosztás USB-n, androidos telefonról. Hogy oldható meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Elveszett a WiFi kulcsom (nem biztos hogy így hívják) , így valahogy az Androidos telefonomról kellene netezzek, a laptopon. De az van, hogy telefon ki írja, hogy 'tethering vagy hotspot aktív' , de gépen mikor telepíteném az 'Új hardver varázslón' azt irja hogy:
Nem lehet telepíteni ezt a hardvert
A hadver nem lett telepítve, mert a varázsló nem találja meg a szükséges szoftvert.
Mi lehet a probléma? Valaki segítene? Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.
2012. dec. 20. 20:16
1/15 anonim válasza:
Ha hotspot aktiv akkor minek driver hisz akkor wifivel osztja a netet a mobil.
2/15 A kérdező kommentje:
nem tudom. csak elohozta az 'Új hardver varázslót' s én akartam telepíteni mert gondoltam menni fog akkor az internet. De nem megy.
2012. dec. 20. 20:30
3/15 A kérdező kommentje:
van valami ötleted, hogy mi lehet a probléma?
2012. dec. 20. 20:39
4/15 anonim válasza:
Szólj ha nem igy van. :)
Mobilon van neted és wifid amivel hotspotot csináltál. Ha igy van akkor laptopon a wifivel keresd meg és csatlakozz.
5/15 A kérdező kommentje:
De laptopon wifivel hogy keressem meg és hogy csatlakozzak? :D
2012. dec. 20. 20:43
6/15 anonim válasza:
Jobb alsó sarokban keresd az ikont.
7/15 A kérdező kommentje:
Ott minden van csak egy olyan ikon nincs amivel rá lehetne csatlakozni.
2012. dec. 20. 21:00
9/15 A kérdező kommentje:
A laptopba nincs, volt egy ilyen kis fehér, UsB-s wifi kulcsom. De az elveszett. És a wifis telefonomrol szeretnék megosztani internetet a laptopra. De a telefonba van wifi, s tökéletesen megy itt az internet csak a gépen kéne menjen valahogy.
2012. dec. 20. 21:13
10/15 anonim válasza:
Ja hogy igy. Akkor ugy nem fog menni ahogy irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!