Samsung Omnia II. telefonról lehet-e a törölni a windows op. Rendszert, és fel lehet tenni helyette androidot?
Ha így képzeled el a telepítést, akkor előtte sokat bogarászd a témát az xda fórumokon is :)
A linkelt fórumba belenyálazva engem nem győzött meg a dolog, ha lenne Omniám, nem csesznék el ezzel pár napot az életemből :) inkább keresnék egy atomstabil gyors wm-et rá, amivel nincs probléma.
"Az O2Droid nagyon nagy munka,és szép teljesítmény a fejlesztőktől. Viszont nem NAND-os.Összehasonlíthatatlanul lassabb,minden szempontból,mondjuk egy samsung galaxy 3-nál is. Antutu benchmark-on valami 1000 pont jött ki. A leggyengébb natív androidos gép is alulról súrolja a 2000 pontot. Az o2 doid arra tökéletes(volt nekem is),hogy aki nem látott még androidot,ill. még nincs pénze natív androidos gépre,megismerkedjen az android világával,és használja ezt a nagyszerű oprendszert :) De ha napi használatra, minél stabilabb androidot akarsz, vegyél akár gyengébb hw elemekkel felszerelt androidos telefont. A natív android mindenképp stabilabb és gyorsabb lesz azon,mint az o2droid. Én használtam hónapokig az o2 droidot,kipróbáltam játékokat, app-okat(megjegyzem ,nagyon sok nem is kompatibilis az o2-vel). Aztán szépen visszatértem a winmo-ra...mert normálisan ment a kamerája,mert gyorsabb volt,mint az o2droid,nem kellett 5 percet várni,amíg be bootol, nem kellett hosszú másodpercekig várni a tárcsázóra,nem indult naponta legalább 1szer újra...és még sorolhatnám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!