A Samsung galaxy ace jó telefon?
Figyelt kérdés
-vélemény, tapasztalatok...2012. dec. 20. 19:12
1/8 anonim válasza:
Régi, elavult és ehhez mérten még mindig drága.
2/8 anonim válasza:
Ennyiért ezerszer jobb telefonokat tudsz venni, ami hardveresen sokkal erősebb és a kijelzője sem csúnya.
3/8 anonim válasza:
az lehet hogy hardveresen nem túl gyors, de hogy a kijelzője csúnya az egy baromság, lehet lassú de gyönyörű képe van
4/8 anonim válasza:
amúgy attól függ mire akarod használni, mert pl ha fészbúkra netezésre, akkor tökéletes, egyedül az a baja hogy az ilyen komolyabb játékok, azok laggolnak, szal ha játszásra akarod akkor vegyél másikat
5/8 anonim válasza:
A kijelzője, mint ha pixeles lenne.
6/8 anonim válasza:
Én azt kaptam most Karácsonyra és imádom ,tökéletes ,Hány éves vagy ,most milyen telefonod van?
7/8 anonim válasza:
Jó kis telefon, párom 2 hete kapta, és imádjuk, szép képeket csinál, fogja a wifit, tettünk rá játékot, úgyhogy semmi baj vele!
Azt nem értem, hogy a többség mit eszik a 100ezres meg az ilyen S3 típusú telefonokon.. nem mindenkinek van annyi pénze, hogy kipengessen 130-150 ezret egy telefonért ami annyit tud mint egy 50ezres telefon, max a kamerája jobb!!!!!
8/8 anonim válasza:
Szerintem jó. :) nekem is az van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!