Szerinted melyik mobilt vegyem meg t-mobilba? Az alábiak rendkivűli akcióban vannak de csak 19. én és 20. án
mást is ajánlhattok de ne legyen sokkal drágább ezeknél nem akarok annyira kulimobilt venni :D:D
ám szerintetek miért akarnak ennyire megszabadulni a 800 mhz es procival rendelkező mobiloktól ilyen olcsón? ez nem átbaszás szerintetek? én azt gyanítom hogy most beetetik a népet hogy minnél több foggyon utána meg januárban vagy februárban lehet hogy 10-20 ezer forintért az ember után dobják majd őket... :D:D szerintetek?
Okostelefont domino csomagban ennél olcsóbban biztos nem fogsz találni jövő decemberig.
A SG mini2-nek és az ot918-nak brutálisan alacsony az ára a tudásukhoz képest, ezért nagy a valószínűsége hogy januárban drágább lesz mint most.
"egyedül a belső memóriája nagy de az a kutyát se érdekli"
Ez komoly? Akkor nem érdekel a belső tárhely mérete ha nem akarsz programokat telepíteni rá.
Én két éven át kínlódtam olyan telefonokkal amikben csak 150MB körüli szabad tárhely volt, nem kívánom senkinek. Most ZTE Blade 3-at használok amiben 2500MB szabad tárhely van (nem kis különbség). Ha lenne a T-mobilnál hasonló áron (28ezer) akkor ezt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!