Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért veszik az emberek az...

Miért veszik az emberek az Apple cuccokat?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból össze hasonlítottam a telefonomat és az iPhone 5-öt és nem sokkal tud többet, de jóval drágább. És nem értem, hogy az emberek miért vesznek még is Apple telefont? Ez a kérdés inkább olyan kíváncsiság, hogy nektek mi a véleményetek. [link]

2012. dec. 18. 21:22
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

a 10.dik kommentelőnek.

igen jogos amit mondasz tényleg nem nagyok ilyen téren az igényeim és tényleg nem sznobb az aki pl. igényli azt a szép retina kijelzőt. én konkrétan arra gondoltam, hogy pl. ez én ismeretségi körömben is van olyan akinek iPhone 5-e van és annyira lenézi azt hogy most nekem ilyen. pedig ez is jó és szép a kijelzője (persze nem olyan jó mint az apple-nek de jó) és amikor mutattam a telómat egyből lefososzta hogy ez szar mert 1: nem iPhone 2: szar a képe nem retinás. nekem am sose volt apple cuccom és ezekbe amit az apple felhasználók írnak bele sem gondoltam épp ezért nem akartam egyből egy általánosítást levonni, hogy mindenki hülye aki apple-t vesz. ezért írattam ki, hogy ezt megvitassuk és már teljesen máshogy látom a dolgot. az apple jó és nem kell fikázni mindenkit akinek ilyen van, mert nem csak menőzésből veszi, csak egy kicsit drága. a másik hogy pl. 1-2 apple cucc nagyon jünak tartok pl. az iTunes-t mert szerintem egy zseniális ötlet amit Steve bácsi kitalált.

2012. dec. 19. 21:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Na, az ismerősöd már inkább sznob.
2012. dec. 19. 21:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Nekem még csak egy iPhone 3GS-em van, nem sokkal utána kipróbáltam egy Mac-et és ez bőven elég volt hogy beleszeressek az alma világba. Az iPhone 3GS-ben van egy 600 mhz-s processzor (800-ról visszabutítva) és 256 ram. Ennek ellenére a gyorsasága, a stabilitása, a grafikája túlszárnyalja az SGS2-őt (ezt nem fikázásból, csináltunk összehasonlítást barátommal) és az én zsebemben még a mai napig megállja a helyét, pedig elég sokat szoktam nyüstölni és ez már nem egy mai telefon.

Engem ami a legjobban megfogott az Apple termékeiben az a hihetetlen gyorsaság, stabilitás, együttműködés más Apple termékekkel és az anyaghasználatuk. (a mostani Apple termékek házai mind 1 darab alutömbből lettek csinálva CNC-vel) Ezért is vagyok jelenleg abban a helyzetben hogy többé nem fogok PC-t venni, már a Mac konfigokat nézem hogy melyik lenne számomra alkalmas.

2012. dec. 21. 05:44
 24/26 anonim ***** válasza:

Válasz az előzőnek:

Egyetértek veled. Nekem egy SE Live-om van (1GHZ snapdragon, 5mpx, adreno 205), nagyon jó kis teló szeretem. Tegnap életemben először megfogdostam egy 3GS-t (4S-t már tapogattam régebben). Akkorát lepődtem, hogy az csak na. Gyorsabban vitte a Where's My Water-t (kissé rendszerigényes játék, egy Galaxy Ace-n úgy fut, hogy na), mint az én LWW-m, pedig a telóm papíron vagy 2x erősebb. A kis 3GS úgy futott, mint a vaj (legfrissebb iOS volt rajta). Ez az optimalizáció, bárki bármit mond. Sőt, csak meg kell nézni egy új játékot az app store-ban és mit látok, hogy kompatibilis 3GS-sel is, hol látsz ilyet droid fronton. "2-3 éves a telód, mit pattogsz, vegyél újabbat, úgyse fut el rajta semmi."

Egy droidos...

2012. dec. 23. 19:15
 25/26 anonim ***** válasza:

bocsánat:D

azt akartam írni, hogy egy Galaxy Ace-en sehogy se fut.

UI. hogy oda meg vissza van mindenki, hogy egy iPhone mennyire túlárazott. Nézd meg a fentebb említett Ace-t, van ahol még mindig 50-ért árulják (lásd. Media Markt). Vicc kategória...

2012. dec. 23. 19:17
 26/26 anonim ***** válasza:

23-as vagyok

Az Apple szerintem most kezdi szépen lassan kivonni a 3GS-t (már belefutottam 1-2 alkalmazásba amiknél iPhone 4 a minimum követelmény, de igazából még csak a kijelző felbontása miatt).

Mondjuk azért nem is rossz hogy egy 2009 közepén kiadott telefon szó nélkül viszi a Vice City-t, az Infinity Blade 2-t, a Real Racing 2-t, a legújabb Asphaltot, az új Most Wantedot és hasonló nagy játékokat amiket mobil platformokra készítenek. Valamint nem hinném hogy nagyon földhöz fog vágni ha már nem indulnak el rajta a legújabb játékok, de szerintem még alsó hangon 1 évig el fognak rajta indulni. (amíg a 4 és a 4S forgalomban van addig gondolniuk kell a 3.5 col kijelzős telefonokra is.)

2012. dec. 24. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!