Minkét gyártónak van jó és rossz szériája. Jelenleg a SonyEricsson kicsit le van maradva fejlődésileg. Neked kell eldöntened mire akarod használni telefonáláson kívül.
Szerintem nem érdemes joystick-os telefont venni, mert azzal hamar probléma lesz. Ennél a két márkánál azért jóval jobbak vannak, ár-érték arányban!
Jelen állás szerint, most a Nokiára szavazok!
2009. aug. 31. 14:45
22/40 anonim válasza:
Sony Ericsson
2009. szept. 4. 18:24
23/40 anonim válasza:
Sony de a W302 től óvakodj , az Sagem termék (azért is szar) Noriából csak az Xpress music ami emgfogott de egyértelűen a SE a nyerő
2009. szept. 6. 16:46
24/40 anonim válasza:
Sony Ericsson:) Mindenképpen
2009. nov. 29. 20:35
25/40 anonim válasza:
Sony Ericsson.Egyértelműen.Nekem anno volt Nokia,de rövíd idő alatt össze is csesztem.De a mostani Sony Ericssonomat(p990i) már egy párszor le is ejtettem és már elég dúrván bántam vele,de még mindíg tökéletesen múködik.Nekem eddig a Sony Ericssonokkal soha de soha nem volt bajom,ellenben a Nokiábal hááát volt egy csomó.Én Sony Ericssonra szavaznék.
2010. márc. 24. 11:50
26/40 anonim válasza:
Még mindíg SE.
2010. márc. 24. 15:39
27/40 anonim válasza:
Szerintem Sony Ericsson. Nincs bajom a Nokiával, szerintem az is fantasztikusan jó telefon, de nekem nem jött be. Igaz, attól is függ, hogy alapvetően mire akarod használni.
2010. máj. 9. 09:54
28/40 anonim válasza:
Sony Ericsson
2010. máj. 9. 15:01
29/40 anonim válasza:
Ez a gyökér balf*sz krédező sorra pontozza le a Nokiás válaszokat... :)
Soha a büdös életbe nem vennék olyan sz*r telefont mint a Sonyer... le se írom, mert már az is bűn! :)
Nyugodtan pontozzátok le, és vegyétek csak S.E-t, hiszen valakinek az ócskaságot is meg kell venni... :)
2010. máj. 16. 18:46
30/40 anonim válasza:
Érdekes, a Nokiásokat hogy lepontozták a SE-sek :D :D Pedig az SE-seket mindenki felpontozta [én is :D].
Amúgy meg a Nokia a legjobb, mindenki ezt mondja, aki ért a telóhoz, vagy mobilokat árusít =D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!