Előző vagyok!Bocsi mobiltelefon a téma.szóval szerintem még mindig S.E.
2009. aug. 23. 10:43
12/40 anonim válasza:
Nokia
2009. aug. 23. 10:45
13/40 anonim válasza:
az h ki nyeri a dakart az vezetőtől is függ és nem a Toyota adja el a legtöbb autót hopáá... A VW és a Mercedes a világ legértékesebb cégei közé tartoznak lásd wikipédia-volkswagen... És tavaly miért első 2 hely VW Touareg? csak tudnak valamit... És még mindig NOKIA
2009. aug. 23. 10:51
14/40 anonim válasza:
talán azért ad el a Toyota több autót, mert olcsóbb, mint egy BMW... tököm se venne Toyotát, ha Bömit kapna annyiért.
egyébként. NOKIA. SE sokkal sz@rabb, ráadásul a Nokiának az ország minden részén vannak szervizpontjai. Az SE-nek csak pesten. A Nokia még mindig több mobilt ad el,mint az SE..
2009. aug. 23. 11:06
15/40 anonim válasza:
jó akkor Alcatel.a Japán autós voltam.
2009. aug. 23. 11:07
16/40 anonim válasza:
Anyám Sonyja kibírt 1 órát a víz alatt és semmi baja. S.E.
2009. aug. 23. 11:15
17/40 anonim válasza:
Nokia :)
2009. aug. 23. 13:07
18/40 anonim válasza:
sony ericsson!
nekem voltak már nokiáim. meg sony ericsson telefonjaim.. a nokia meghibásodott.. a sony nem.
nálam a sony bizonyitott. jobb minőségü mint a nokia, és nagyon jól összerakott telefonokat gyártanak. egyértelmüen a sony a nyerő
2009. aug. 23. 22:04
19/40 anonim válasza:
Nekem és még 3 ismerősömnek is SE W910i-je van... az enyém fél évesen 2x volt szoftver, flip, szalagkábel, kijelző, és hangszóró hibával, ezek közül a szoftvert nem tudták megcsinálni, ki-be kapcsolgat... még2 ismerősőmnek is szoftveres... Nokiám 1 év alatt ment tönkre a bekapcs gomb miatt... 6 éves MOTOROLÁM még működik... Csak NOKIA vagy MOTOROLA
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.