Samsung Galaxy Ace, Ace 2, Sony Xperia u, LG Optimus 2x vélemények? Melyik éri meg legjobban?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Mindenek megvan az előnye és a hátránya is. Ti melyiket ajánlanátok? Rövid indoklással ha lehet. Vagy mondhatnátok más, bevált, ezekhez hasonló telókat is.:)2012. dec. 17. 16:17
1/3 anonim válasza:
Már bocsi, de egy első generációs Ace -nek milyen előnyei vannak? Amúgy ezek közül én az Xperia U -t ajánlanám, nekem solám van, ami gyakorlatilag egyezik az U -val, csak kicsivel nagyobb a képernyője, bővíthető a memóriája, de nincs előlapi kamerája. Nagyon bevált nekem, minden téren megállja a helyét. Játékok szempontjából is üt, még a GTA Vice City is fut rajta magas beállításokon. Az Ace 2 -t, és úgy a Samsungokat/LG -ket messze kerüld el, az összes egy hulladék. Maximum a felső kategória ér valamit, de az meg horribilis áron van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
Amúhy meggyőztél mert már elég sok embert megkérdeztem, elég sok véleményt olvastam és mind egyre jobban erősíti bennem hogy az xperia jó döntés.:) LG-vel szemben amúgy én is bizonytalan vagyok. Volt kettő LG-m is egyik se bírta még egy évig se. Pedig nem csináltam semmi olyat vele ami árthatna neki. A Samsungok szintén 1-1.5 évig bírják úgy hallottam. Bár samsungom még nem volt.
2012. dec. 17. 16:39
3/3 anonim válasza:
Nekem meg u-m van, és ez is viszi az összes játékot, ahogy az elsőnek a sola-ja is, és én is az u-t ajánlom, nem az elfogultság miatt, hanem egyszerűen azért mert az u a legjobb ezek közül. Az lg nem gyárt olyan jó telefonokat és sz@rul is optimalizál, a samsung mindezek mellett túl is áraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!