LG optimus L9 vagy sony Xperia p?
Én a másik telefonról nem mondhatok véleményt, viszont P-m van és nagyon jó telefon, tényleg. Gyönyörű a kijelző, egyáltalán nem pixeles. A játékok lazán mennek rajta, nekem eddig semmi baj nem volt. A fényképek gyönyörűek, a videók is HD-k, vagy aközeliek, a memória bár nem bővíthető, de szerintem azzal a 13-14 GB-tal el lehet éldegélni békésen. :)
A White Magic hasznosabb, mint gondolná az ember - én rengeteget utazok és bizony elég idegesítő volt a neonfény, ha telefonáltam, de most már az se érdekelne, ha a Nap lenne mellettem - nyilván szétsülnék, de érezzétek gyermekeim a költői túlzást.
Ami számomra végképp vitte a pálmát: a zenelejátszás. Egyszerűen zseniális. Nekem előtte walkman telefonom is volt, meg mindenféle mp4-em, de ennél jobb hangzást életemben nem hallottam még.
Azért majd írd meg ide, hogy melyik mellett döntöttél és ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!