Megéri várni a Nokia Lumia 620-ra?
Ha potenciális vásárló vagy, akkor mindenképp várd meg. Én is arra várok perpill :D
A piacra kerülése Q1-ben várható, magyarán 2013 első negyedéve. A nagyobb piacokra januárban érkezik, és akár februárba már a kezedben tarthatod.
Persze felmerül a kérdés, hogy mivel támasztom alá ezt? Néhány érv:
- Windows Phone 8 rendszer, amely tudod a legújabb, és ha win8-as géped van, már nagy előny egy ilyen telefon
- Támogatás. Lumia 800-ra már nem fognak komoly frissítések és alkalmazások (!) érkezni. 620-nál a támogatási idő minimum 1.5 év, de mivel Lumia ezért tovább is tarthat.
- hardver. Sokkal erősebb a 800-nál, méb gördülékenyebben megy. Kijelző csak 0.1"-el nagyobb. (3.8")
- memóriabővíthetőség: a 800-zal ellentétben képes akár 64 (!) GB-os kártyát is kezelni.
- Nincs szükség a Zune szoftverre, így csak rádugod a gépre és másolgathatod a tartalmakat. 800-nál ez elégy bonyolult és olykor képes engem kiidegelni.
- Kb. 60 000 környékén lesz elérhető, de a szolgáltatóknál lejebb mehet az ára, szóval ez a költséghatékony megoldás.
Remélem tudtam segíteni :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!