Szeretnék egy nokia lumia 800-at mi a véleményetek a telefonról? Megéri az árát?
Olvastam sok helyen hogy van olyan lehetőség , hogy x hónapon keresztül fizetek egy összeget
Viszont én nem szeretnék előfizetéses lenni mert akkor tuti hogy még többet kellene fizetnem mivel nem tudnám megállni hogy ne telefonáljak ha van valami
Tehát lehet olyat hogy csak a telefon részletét fizetem és közben nem vagyok előfizetéses?
Esetleg egy áruházból áruhitelre függetlenül meg tudnád venni. De szolgáltatónál esélytelen előfizetés nélkül részletre venni telefont.
Amúgy nem rossz telefon.
értem
igen annak tűnik csak az az egy zavar hogy nem lehet küldeni sem fogadni bluetooth-al és azt is olvastam hogy elég bonyolult rá leszedni dolgokat..
értem. köszönöm a válaszokat
nagyon szerelmes lettem ebbe a telefonba úgyhogy remélem ha megveszem minden rendben lesz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!