Mia.14 kérdése:
Mi a véleményetek a Nokia Lumia 800as telefonról? Szerintetek érdemes megvenni? Olyat szeretnék venni, de nem tudom nektek milyen véleményetek van róla .
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 00:40
1/9 anonim válasza:
Nokia N8-ról váltottam Lumia 800-ra.Összességében nem bántam meg és nagyon várom a WP 7.8-at,hogy milyen újdonságokat hoz funkcionalitás terén,mert az elég kevés benne sajnos.De szerintem jó választás!
3/9 A kérdező kommentje:
Miért várjam meg? Az valószínűleg több alkalmazást rejt majd magába, de ide is letölthetem kedvem szerint azokat.. Nagyon megtetszett a Nokia Lumia 800as így a tesztvideókból, meg a Nokia N9es is, de nem tudok választani! Segítsetek!
2012. nov. 25. 14:28
4/9 anonim válasza:
Lumia 800 vagy N9?Mivel az N9 gyengén támogatott igy Lumia 800!
5/9 anonim válasza:
Tegnap vettem a páromnak egy Lumia 800-ast.Én szívem szerint nem vettem volna meg a párom már régóta oda volt érte.Vélemény?
1.Nem lehet Bluetooth-on képet küldeni,sem fogadni.
2.Nem tudsz mp3 zenét a hozzárendelni a hívó félhez,csak max 40 másodperceset,vagy csak 1 Mb(!)-os zenét.(mp3)
Zune program nélkül esélyed sincs bármit is rátölteni a telefonra!Régi telefonokat rátoltad a gépre usb-vel,nyitott egy meghajtót azt ennyi.Ennél ha nincs egy kis számtech jártasságod,felejtsd el!Új telefon,visszafele fejlődik,és atom drága!1 nap alatt ennyi tapasztalat.Személy szerint én nem ajánlom senkinek!Magamnak nem vennék az biztos!
6/9 anonim válasza:
EgyetĂŠrtek az ellĂśzĹ hozzaszoloval. nekem is van ilyen telom. nem jo. el adom. mert bonyolult a kezelese. atom draga s nem eri meg.
7/9 Gregor555 válasza:
Én is nemrég vettem 800-ast, és nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon gyors jól műkődik minden rajta és nem egy olyan divattelefon amivel minden sarkon összefutsz. Bátran ajánlom :)
8/9 anonim válasza:
A fényképezője nagyon jóó.(:
Az egész telefon nagyon jó...
én venni fogok,nagyon tetszik
9/9 anonim válasza:
Egyébként azért nem tudsz B-n küldeni képeket zenéket,mert csak akkor működik,ha a te telefonoddal egyenrangú telefonra akarsz küldeni. Azaz Nokia Lumia-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!