A Vodafone-nál lehet vásárolni iPhone 4s-t 1forintért hüségszerzödéssel? Ha igen, milyen tarifával?
Bakker nehéz lenne felmenni a vodafone.hu-ra és megnézni?
Vagy aki iPhone-t akar venni annál "előírás", hogy ne a legkézenfekvőbb megoldást válassza?
Bakker, voltam fenn, nem találtam ilyet, de gondoltam hátha van csak még nem tették fel! Nyilván ezért tettem fel ide kérdésnek!
Hisz erre való ez a honlap, ha ezt eddig nem tudtad, örülök hogy segithettem!
Értem én hogy kötekedni akarsz, de mint a neve is mutatja ez GYAKORIKÉRDÉSEK.HU, erre való.
De ha nem tetszik a kérdésem, vagy zavaró, ne olvasd el, ne kommentelj- ez ennyire egyszerű!
Csá!
Szerintem nem túl GYAKORI az, hogy bárkinek a fejében is megfordul, hogy 1 Ft-ért adjanak iPhone 4S-t.
De választ kaptál, nem lehet, a legolcsóbb talán a 22e Ft-os havidíjú csomagban vásárolható, 2 évre, 1000 Ft-ért.
Egyébként azért kérdeztem ezt, mert emlékszem annak idején, mikor az iPhone 4 befutott lett, a 3G meg "elavult" , a 3G-t igenis adták 1forintért, valamilyen dragabb dijcsomagban, 2evre.
És ugye most itt az 5ös... Ezért kérdeztem hogy van e, vagy terveznek e 1forintos 4s-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!