A vodafone nov 1-jen egy bizonyos tarifacsomagban (red standard) lévő iPhone 4-et 29990 ft-rol 59990 ft-ra emelte, szerintetek karácsonyig ez még csökkenni fog?
A vodafone egy sz@rházi cég. Dolgoztam ott.
Szerintem már aligha fogja csökkenteni. Amúgy ilyen drága tarifacsomag mellé a T az i4s-t (nem az i4-et) szinte ingyen adja. Az i4-ért rohadt nagy pofátlanság ennyit elkérni.
Ha csak azt vesszük, hogy ezeknél a barmoknál az összes iPhone alap, de még a drágábbal (mátrix 4) is előfizetéssel drágább, mintha az apple-nél veszi meg az ember függetlenül. Ebből is látszik, hogy idióta árképzésük van.
i4S 16GB
Vodánál 11e-es előfizetéssel: 140e
Ugyanez az T-nél: 70e.
Vagyis fele annyi.
Szerintem előbb utóbb a T is kiad egy hasonló tarifát és ott is meg tudod venni még olcsóbban is. Igaz ott már i4-et nem lehet kapni.
Biztos, hogy szükséged van egy ilyen drága előfizura? Tényleg beszélsz annyit?
Legvégső esetben marad a részletfizetés.
És tuti kihasználnád?
Ha igen akkor OK. Viszont számíts rá, hogy a többi szolgáltató is kijön ilyen csomaggal.
Ha meg nem biztos, hogy kihasználnád akkor meg csak fölöslegesen kifizetsz egy rakat pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!