40-45ezerért okostelefont karácsonyra?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni magam egy telefonnal karácsonyra és azon tűnődöm mit vegyek. Legszimpatikusabb OT995, várom SGSAdvance-t hátha bekerül adventi kalendáriumba (T-mobile). Esetleg tudtok ajánlani valami mást? XPeria U memória miatt kilőve.
(Feltöltőkártyás kellene)
#mobil #Samsung #T-Mobile #karácsony #okostelefon #Alcatel #SGS #Alcatel OT 995 #Samsung Galaxy S Advance
2012. dec. 15. 15:52
1/7 anonim válasza:
HTC desire C 39.990FT
Sony Xperia Tipo 39.990Ft
2/7 anonim válasza:
Nem tudom 4GB miért kevés........ Sajnos kártyafüggetlenül tudom csak az árakat, de -
Sony Xperia Tipo
Zte Blade 3
3/7 anonim válasza:
Csak 1 dolgot jegyez meg OT-995 SOHA MÉG VÉLETLENÜL SE VEGYÉL!!! NINCS MIT :D
4/7 hungerrokiraly válasza:
Ne hallgass erre az okosra hogy ne vegyél olyat nekem is olyan van és tökéletesen működik minden akadás mentes az tény hogy a kamera nem a legjobb de ettől függetlenül nagyon jó csak ami előtt megveszed nézd meg nincs-e hátlap recsegés stb üdv :)
5/7 anonim válasza:
Hát pedig a Sony xperia u best buy ebbe a kategóriába.Kétmagos processzor ,szép kijelző.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
4GB azért nem elég, mert ezen hallgatnék zenét is, és az úgy kevés.
2012. dec. 18. 16:45
7/7 anonim válasza:
Nekem 1 GB-ot elfoglal 107 zene, ráadásul vannak benne több órás mixek is...... Egyébként nem 4 GB hanem 5,5 GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!