Alcatel ot 995 vs ZTE Blade III?
Aki azt merte mondani h jobb proci stb annak üzenném h gyökérke vagy batárom :)
Zteben qualcomm van az egyik legjobb minőségű ráadásul lehoz annyit mint az Alcatel röhögve :) a GPU-ról ne is beszéljünk szerintem az ardeno 200-as e gyengék között égy minőségibbnek számít rengeteg telefon kapja mert bevált és mert jól teljesítenek főleg annak a kezében akoi jól tudja használni ! :)
Overlock!Overlock és Overlock mindenképp valamint egy rootolás Chainfire és olyan gyönyörűen visz bármit mint a mese :) Akár ezeknélkül is!:)Teszteltem mind 2 telefont több mint 1 hónapig!:)
Az eredmény a következő:) :
Az alcatel nemrossz de aki értelmes nem veszi meg mert kispórolt telefon (sajnos) egyáltalán nem moddolható gondolok én itt saját romokra stb...nagyon nehézkes a kezelése Végeredményben ha van pénzed minta fene megveheted nyugodtan hisz csalódni nemfogsz de ha olyan vagy mint én aki a pénzéért minőséget és az árnak megfelelő telót akar akk a ZTE-t vedd meg!
Őszintén az Alcatel szó nemcáfol rá magára!Gagyi de annak aki nembíbelődik semmivel csak megveszi a telót és mittudom én jáccik rajta vagy stb annak bőven jó bármelyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!