Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Áttérhetek "csak úgy" Pannonró...

Áttérhetek "csak úgy" Pannonról Vodafonra?

Figyelt kérdés
Szóval én pannonos vagyok,azt hiszem már lejárt a hűségnyilatkozat. Lehetséges-e ilyen "váltás"? Kerül-e valamibe? Illetve pannonos telefonomat beadni vodához,és beszámítják !? (van most ez az akció) Lehetséges?:D
2009. aug. 21. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges. A számod is megmarad, ha áthordozod hozzájuk, de új számot is vehetsz. Így használok én két számot, egy pannonost és egy vodásat. De ha veszel egy új számot a vodánál, és nem akarod megtartani a pannonos számodat, akkor a 1220-on kivonatod a forgalomból és egy idő után magától megszűnik, és kiadják másnak. Mindenre van lehetőség.
2009. aug. 21. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell fizetni... apám is átvitte t-től a számát vodába feltöltőset előfizusba
2009. aug. 21. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés.Köszönöm.
2009. aug. 21. 19:56
 4/4 anonim válasza:
Nem kell fizetni,de 2 hét míg elintézik.
2009. aug. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!