Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonszámot le lehet valahog...

Telefonszámot le lehet valahogy tiltani?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ne tudjon felhívni. Tudom az is egy megoldás, hogy ne vegyem fel, de ha ismeretlenről hív, akkor felszoktam és már annyira bosszantó, hogy mindig megtalál. Tudom ki, tehát a telefonszámát is tudom. Ha letiltom vagy átirányítom egy másik kártyára a számát és ismeretlenről hív, akkor is működik vagy azt más számnak veszi a telefon?
2012. dec. 9. 16:35
 1/5 anonim válasza:
menj be a szolgáltatódhoz és kérdezd meg
2012. dec. 9. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem írtam milyen telóra kellene, (android, symbian...). Blacklist programot keress, be lehet tenni számokat a programba amikről nem fogadsz hívást, ha hív nem csörög ki neked, a hívónak pedig foglaltat jelez. Beállíthatod pl azt is hogy a rejtett számokról nem fogadsz hívást, ilyenkor a hívónak szintén foglaltat jelez.
2012. dec. 9. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Blackberry

Köszönöm a segítséget. Körbenézek a neten valami program után.

2012. dec. 9. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. dec. 9. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, pont ezt néztem én is.
2012. dec. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!