Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beveszik még szervizbe? SGS2

Beveszik még szervizbe? SGS2

Figyelt kérdés
Van egy SGS2-m, tavaly májusban vettem, sokat jártam vele szervizbe ezért cseréltek idén májusban. Már másnap gond volt az új készülékkel, de nem akartam megint visszavinni, azóta rengeteg új hibája előjött, megint szerviz, 2hét után pénteken kaptam vissza, és ugyanazok a hibái vannak mint amikor leadtam. Vigyem vissza hétfőn? Annyira kínos állandóan szervizbe vinni.

2012. dec. 9. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Én biztos addig járnék a nyakukra míg minden hiba meg nem oldódik, azért nem egy filléres cuccról van szó. A garancia meg nem jóindulat kérdése hanem törvény.
2012. dec. 9. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Természetesen vidd vissza.Ez nem neked kínos hanem nekik,mert nem tudják megjavítani.

Nyugodtan vigyed,és ne érezd magad kellemetlen helyzetben.

Nem egy doboz gyufáról van szó,hanem egy drága készülékről.

2012. dec. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!