Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb? Okostelefon vagy...

Melyik jobb? Okostelefon vagy Tablet?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretném, de nem tudom eldönteni melyik a jobb. Ti melyiket vennétek vagy szeretnétek? Én a tesómtól kapom ajándékba csak választanom kell hogy melyike legyen. Segítség!
2012. dec. 9. 02:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt így kategorikusan nem lehet kijelenti, hogy melyik a jobb.

A tab az leegyszerűsítve egy felnagyított okostelefon. Ugyanazokat meg tudod vele csinálni, csak kényelmsebb a nagyobb méret miatt. És pont emiatt a nagyobb méret miatt nem az az eszköz amit ez ember csak úgy zsebre vág és magával cipel. Mind a kettő valamilyen formában jó. És épp ezért egyéni preferencia alapján dől el, hogy mit választ.

Állíts fel egy listát, hogy mit szeretnél a készüléktől és aztán pipálgass, hogy a feltételeknek melyik eszköz felel meg jobban. Ha mind a kettő ugyanúgy teljesít akkor dönts az alapján, hogy mennyire csereérett a mostani telefonod. Ha még bírja a strapát akkor tab, ha már igencsak jó lenne egy másik akkor meg telefon.

2012. dec. 9. 02:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Okostelefon akkor jobb ha a telefont telefonálni, üzeneteket küldeni, esetlegesen emaileket olvasni használod. Hordozható zenelejátszóként funkcionál időnként. Navigálsz vele. Magaddal viszed sportolni (pl nyomon követed a futásod...stb) illetve fontos neked, hogy a lehető legtöbb helyen legyen veled.

Tablet akkor jó ha főleg emaileket akarsz olvasni, neten böngészni és médiatartalmakat (film, könyv természetesen zene is) lejátszani. Játékokkal megtölteni. Nem fontos ugyanakkor, hogy teljesen mobil legyen. Megelégszel vele, hogy befér a táskádba. Főleg ülve/fekve..stb használod.

Én a telefonálásban erős telefon (akár lehet ez egy nem olyan erős de pl qwerty gombsorral szerelt darab) és tablet párost szeretem. A tablet jó a médialejátszásra, a telefon a telefonálásra.

2012. dec. 9. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!