Szerintetek melyik okostelefon jobb vétel? Részletesen lent.
Sony Xperia P.
Amiért ne mást:
-HTC One V: Mostanra már nem túl acélos ennyiért a belseje.
-Sony Xperia U: Nem bővíthető, és kicsit kevés lehet az alap ~5.5GB.
Még javasolni tudom a Sony Xperia Sola-t.
Kedves első!
Attól, hogy neked kevés az U belső tárhelye, attól van akinek még nem. egyébként szerintem az Xperia U megéri, és nem is egy olyan telefon, amit 2 nap után lefgyás miatt küldhetsz szervízbe. egyébként ha nem elég az u tárhyele, akkor tényleg ott a Sola.
Lumia 710 is egy jó választás ha neked nem fontos,hogy össze vissza szadulod a kinézetet.A WP7 nem fog lefagyni,gyors,megbizható,amire szükséged lehet alakalmazás az mind elérhető.Nemsokára kijön a 7.8-as frissités ez majdnem olyan,mint a WP8.
Én decemberben váltok WP-re egy lumia 920 személyében és a barátnőm is egy Lumia 710-est akar venni.Szerintem a Lumiakat WP-vel a mindennapi rendszeres használatra találták ki.
Xperia p.
Az minden tekintetben jobb az általad felsoroltaknál, és az összes xperia-ra lesz ics, és egyébként az one v az hogy jön ide? Az sokkal sz@rabb a felsoroltaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!