Titeket nem zavar egy telefonnál, hogy nem éritek el a kijelző bal-felső sarkát?
Most akarok telefont venni, Xperia P és S közt vacilálok, de engem zavar az S-nél, hogy nem érem el a kijelző bal-felső sarkát(jobb kézzel). A P-nek pont elérem. Pedig az S-nek "csak" 4,3"-s kijelzője van. Mi van egy Galaxy S III-nál? Titeket nem zavar ez? Vagy meg lehet szokni? Még arra gondoltam, hogy talán azt a részt annyira nem kell használni. Mit gondoltok?
(A boltban rajta levő, kb. 3/4-ed centi vastag és széles(a hossza nem számít) "lopásgátló" kis érzékelő mennyit számít a kijelző átérésénél?
Mert anélkül nem próbáltam, mert egy ismerősömnek sincs, csak boltba tudom kipróbálni.)
Az a "csak" 4,3" az inkább "csak" 4"...
Egyébként nekem egy 3,7-es kijelzőjű desire-öm van, elfér a tenyeremben, lapátkezem van, még az S3-at is simán átérem.
Neked meg túl kicsi a kezed ezek szerint.Válassz olyan méretben, amit kényelmesen tudsz használni és nem lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!