Tegnap volt a mobilom szoftverfrissítésen. Mit jelent a kijelző felső sarkában megjelenő E betű, ha nincs is rajta internet?
Figyelt kérdés
Régen netezés közbe jelent az meg, azt hiszem. Viszont az most nincs is rajta. Amióta tegnap hazahoztam, az nem tűnik el. Mit jelenthet? Samsung S3550.2012. ápr. 17. 14:29
1/3 anonim válasza:
Az csak annyit jelent hogy van EDGE adatkapcsolat a halozaton, nekem is folyamatosan ott van a G/E/3G/H attol fuggoen hogy milyen halozaton vagyok, akkor is ha epp nem netezek.
2/3 A kérdező kommentje:
És ezzel most kell csinálnom valamit? Eddig ilyenem nem volt. :/
2012. ápr. 17. 15:07
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet ennek valami köze ahhoz, hogy a telefon fogja magát egyszercsak és kikapcsol? Ma már nem először csinálja...
2012. ápr. 17. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!