Djrolix kérdése:
JIG hez elég a 3db 100k ohm-os elenálás vagy kall egy 1k ohmos is melé? samsung galaxy mini hez kéne
Figyelt kérdés
:D2012. dec. 8. 10:48
1/5 _Jessy_ válasza:
301 kohm kell. Legegyszerűbb egy 300 és egy egy kohm-os, lehetőleg összeforrasztva.
2/5 _Jessy_ válasza:
Bocs, hülyeséget írtam, lehet venni 301k-t is, az a legegyszerűbb :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem válogatással lehet a legjobban összerakni. Minden ellenállásnak van tűrése osztályon belül. A 301Kohm E48-os sortól van (2%-os tűrés). Egyébként én 300K ellenállásokról olvastam a JIGre vonatkozólag, szerintem simán belefér néhány százalék eltérés és 3db 100Kohm-os ellenállás elég lesz a művelethez.
4/5 _Jessy_ válasza:
Az omnia-hoz kell 300k, a galaxy minihez 301k-t írt, de nem értem mi a fenének vacakolni az összerakással, miközben a 301k ellenállásnak 0.5%-os tűréssel kb. 5 forint darabja :)
5/5 A kérdező kommentje:
de ahol lakok it nincs egybe 301k s elenalas
2012. dec. 8. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!