Jobb lenne az ICS 4. 0.3, mint a 4. 0.4 Galaxy S2-n?
Figyelt kérdés
A Quadrant-ban 4.0.3-al 4000-4100 pontot elértem, AnTutu-ban 10 000 körül, most a 4.0.4-el ezek a számok 3400-3500 és 8000-9000. Ez azt jelenti, hogy jobb a 4.0.3-as?2012. dec. 8. 08:12
1/2 fairi1 válasza:
tesztprogramok sokat nem jelentenek, nem szabad azokra adni.
Mikor használod mit érzel: lagel, akad vagy nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Majdem ugyanaz, mint a 4.0.3-as, látható különbséget nem vettem észre, de szerintem stabilabb a 4.0.4-es. Csak nemértem ezeket a benchmarkokat, miért alacsonyabbak.Nemtudom, miért nem mutatja a telefon a kernelverziót. Pedig tudom, hogy XWLPZ-t frissítettem KIES-en, nem kéne ennek az XWLPZ-nek benne lennie a Telefon névjegye, Kernelverzióban? Neked milyenek a tapasztalataid?
2012. dec. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!